Aktuelne vijesti

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visokokvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

eMPIRICA zgrada

Studijski program Poslovna informatika na Visokoj školi eMPIRICA je jedini studij poslovne informatike u BiH koji studentima nudi dvojnu diplomu po završetku studija - diplomu licencirane visokoškolske ustanove iz BiH  (Visoka škola eMPIRICA) i diplomu akreditirane visokoškolske ustanove iz Slovenije (Ljubljana School of Business). OPŠIRNIJE...

Učionica A2

Studijski program Inženjerske informatike na Visokoj školi eMPIRICA je jedini inženjerski informatički studij u BiH koji studentima omogućava da u okviru studija, kroz odabrana četiri predmeta, pohađaju CCNA program Cisco akademije mrežnih tehnologija, i to besplatno. Nastava na navedenim predmetima se odvija prema međunarodnom programu Cisco akademije mrežnih tehnologija, korištenjem jedinstvenih obrazovnih resursa i originalne Cisco mrežne opreme. OPŠIRNIJE...

ICT lab

Naši gostujući profesori sa Univerziteta u Mariboru, Univerziteta u Kragujevcu i Fakulteta za komercijalne i poslovne nauke iz Ljubljane svoja predavanja održavaju svake sedmice tokom semestra putem Cisco WebEx web konferencijskog sistema, o čemu više možete pročitati OVDJE.   

O popularnom modelu "4 za 3", ostalim finansijskim pogodnostima i cjenovniku možete se informisati OVDJE.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih je mudro odabrati studij na jednom od programa koje nudi Visoka škola eMPIRICA. Da biste se dodatno uvjerili u to, predstavljamo vam Deset glavnih razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA, te pozivamo da posjetite našu facebook stranicu, popričate sa našim studentima ili nas posjetite u prostorijama eMPIRICE u Brčkom i Tuzli.

Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija u akademskoj 2017./2018. godini možete pogledati OVDJE.

Odabirom da studirate na Visokoj školi eMPIRICA napravit ćete pravi izbor!

Prihvatite izazov, uložite u sebe i svoju budućnost i studirajte sa zadovoljstvom!

Tim Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Upis studenata u akademskoj 2017./2018. godini

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – transnacionalni studij

Visoka škola eMPIRICA i Visoka šola za poslovne vede iz Ljubljane dobili su od Slovenačke agencije za osiguranje kvaliteta u visokom obrazovanju NAKVIS (www.nakvis.si) odobrenje da mogu na Visokoj školi eMPIRICA izvoditi transnacionalni studij na studijskom programu Poslovna informatika uz izdavanje dvojne BiH-SLO diplome.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics