Aktuelne vijesti

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija!

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija: nastavu, e-materijale, konsultacije, savjetovanja, web servise, ispite (Bologna), izradu i odbranu diplomskog rada.

Školarinu za jednu studijsku godinu studenti Visoke škole eMPIRICA mogu plaćati jednokratno, kroz 6 ili 12 rata. Od akademske 2017./2018. godine za svoje studente obezbijedilili smo povoljne studentske kreditesa rokom otplate do 10 godina uz grejs period, po povoljnim kamatnim stopama. 

Za svakog našeg studenta obezbijedili smo dodatno i besplatno MS Azure Dev Tools for Teaching i Oracle Academy razvojne alate i obrazovne sadržaje, Cisco WebEx Teams kolaboracijsko okruženje i Microsoft Office 365 skup usluga i alata u oblaku.

U okviru školarine, te ugrađeno u nastavni plan i program, svi naši studenti Inženjerske informatike besplatno pohađaju četiri semestra Cisco Akademije mrežnih tehnologija - poklanjamo vam 2000 KM koliko iznosi cijena pohađanja programa Cisco akademije na tržištu. Kroz ovu specijalističku edukaciju bit ćete osposobljeni za polaganje testa za Cisco industrijski certifikat, jedan od svjetski najcjenjenijih certifikata u oblasti mrežnih tehnologija. 

Našim studentima Poslovne informatike koji odaberu opciju studiranja uz dvojnu diplomu omogućavamo sticanje druge diplome uz minimalne troškove njihovog administrativnog vođenja na Visokoj školi za poslovne nauke iz Ljubljane kroz sve tri godine studija, koji ukupno iznose 580 KM. Ukoliko se kandidat pri upisu na studijski program Poslovna informatika odluči za studij bez dvojne diplome (samo za diplomu Visoke škole eMPIRICA), ne plaća upisninu za dvojnu diplomu.

Dodatna pogodnost  "4 za 3" - svim studentima ugovorom obezbjeđujemo GODINU+, dodatnu godinu studiranja u slučaju prve obnove jedne od studijskih godina, za koju ne plaćaju pune troškove školarine, nego se školarina umanjuje proporcionalno broju ostvarenih ECTS kredita za studijsku godinu koja se obnavlja. 

Sa Visokom školom računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA postat ćete istinski informatički stručnjak, i moći ćete birati atraktivan posao u BiH ili bilo gdje u svijetu!

Cijena upisnine i školarine
 
Godišnja upisnina 170 KM
Godišnja školarina - 1 rata 2.500 KM
Godišnja školarina - 6 rata 700 KM + 5x390 KM
Godišnja školarina - 12 rata 700 KM + 11x190 KM
Diplomski rad 0 KM
Godišnja upisnina za dvojnu (slovenačku) diplomu 500 KM

 

Upis studenata u akademskoj 2020/2021 godini

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – transnacionalni studij

Visoka škola eMPIRICA i Visoka šola za poslovne vede iz Ljubljane dobili su od Slovenačke agencije za osiguranje kvaliteta u visokom obrazovanju NAKVIS (www.nakvis.si) odobrenje da mogu na Visokoj školi eMPIRICA izvoditi transnacionalni studij na studijskom programu Poslovna informatika uz izdavanje dvojne BiH-SLO diplome.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics