Članci

Programi Cisco akademije

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA nudi sljedeće programe:

  • CCNA (Cisco Certified Network Associate) - osnovni nastavni program koji uključuje temeljna znanja i primjene u području mrežnih tehnologija:
    • CCNA 7 NOVI program Cisco Certified Network Associate - polaznici usvajaju tehnička znanja i vještine koje su potrebni za dobivanje stručnog zvanja iz područja mrežnog rada kao i za uspjeh u brojnim zanimanjima vezanima uz mrežni rad kao što su mrežni tehničar, mrežni administrator ili mrežni inženjer. Ovaj program odvija se u zahtjevnijim, opsežnim, teoretskim i praktičnim uslovima, sličnim praksama u visokoškolskim obrazovnim institucijama. Od polaznika programa CCNA 7 očekuju se napredne vještine rada na računaru i dobro poznavanje engleskog jezika.
    • CCNA Security - nastavni program koji uključuje temeljna znanja i primjene u području sigurnosti računarskih mreža. Program će  pripremiti polaznike za dizajniranje, implementiranje i podršku sigurnosti umreženih uređaja.
    • CCNA Bundle  -  CCNA 7 + CCNA Security.
  • IT Essentials - osnovni nastavni program koji polaznike uvodi u svijet osobnih računara i Windows operativnog sistema.

Za ostale programe Cisco akademije iz KATALOGA PROGRAMA možete nas kontaktirati na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili telefon 061 164 694.

Cisco akademija VS eMPIRICA trenutno vrši upis na CCNA 7 program, CCNA Security i Fast CCNA Bundle.

 Opširnije o programu CCNA 7 pogledajte OVDJE a o Security nađite OVDJE

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics