Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Besplatna Cisco akademija za studente Inženjerske informatike

Inženjerska informatika je jedini studijski program takve vrste u BiH koji, u okviru svog nastavnog plana, studentima omogućava besplatno pohađanje programa Cisco akademije mrežnih tehnologija, čime se oni pripremaju za uspješno polaganje Cisco certifikata. Studenti Visoke škole eMPIRICA u okviru naše lokalne Cisco akademije VS eMPIRICA, a što je integrirano u sam studijski program, pohađaju i polažu četiri semestra Cisco akademije po CCNA programu, čime istovremeno dobijaju ocjene na odgovarajućim predmetima i stiču diplome Cisco akademije koje su jedinstvene u cijelom svijetu. 

Cisco akademija mrežnih tehnologija je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.

Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA je u postupku registracije Persons VUE testnog centra koji je jedini ovlašten od strane Cisco-a za testiranje i izdavanje Industrijskog Cisco CCNA certifikata, tako da će studentima biti omogućeno polaganje ovog i drugih sličnih ispita u prostorijama Visoke škole eMPIRICA u Brčko distriktu.

Kao posebnu pogodnost želimo izdvojiti činjenicu da studentima studijskog programa Inženjerska informatika Visoka škola eMPIRICA finansira troškove edukacije u okviru lokalne Cisco akademije VS eMPIRICA koji na tržištu iznose 2000 KM.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics